Palkanlaskenta Helsinki

Palkanlaskenta on yksi niistä talouden osa-alueista, jossa tarkkuus on valttia. Osaava tilitoimistomme hoitaa palkanlaskennan aina huolellisesti. Palkat maksetaan ajallaan ja oikean työehtosopimuksen mukaisesti, tarvittavat ylityö- ja pyhäkorvaukset huomioiden. Kun siis etsit osaavaa kumppania palkanlaskentaan Helsingissä tai pääkaupunkiseudulla, me olemme valmiina auttamaan sinua!

Ammattilaisen laskemana palkat menevät kerralla oikein

Tuntemuksemme erilaisista lain asettamista edellytyksistä, työehtosopimuksista sekä ylityö- ja pyhäkorvauksista antavat meille erinomaiset työkalut hoitaa palkanlaskentanne asiantuntevasti ja oikea-aikaisesti. Normaalista poikkeavat tilanteet, kuten tunti- tai urakkatyöläisten palkat ja matkakulut, eivät aiheuta meille ongelmia palkanlaskennan oikeanlaiseen läpivientiin. Kirjanpidon tapaan, ulkoistamalla palkanlaskentasi säästät omaa aikaasi yrityksesi ydintoimintoihin ja saat ammattilaisapua ajantasaisten palkkojen laskemiseen.

Pyydä tarjous palkanlaskennasta

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin tarvitsemistasi palveluista – olipa murheenasi sitten palkanlaskenta, tilinpäätökset tai kirjanpito. Saatkin kauttamme tarvitsemasi palvelut myös erikseen, mutta keskittämällä kaikki taloushallinnon palvelut kokonaisuudessaan yhteen toimistoon, yrityksesi talouteen liittyvien asioiden hoitaminen helpottuu entisestään.

Tervetuloa palveltavaksi ihmisläheiseen tilitoimistoon!