Tilitoimisto Sörnäinen

Kokonaisvaltaiset kirjanpidon ja taloushallinnon palvelut

Tilitoimisto Tiliala Oy toimii Sörnäisissä ja tarjoaa kaikenkokoisille yrityksille hyvinkin monipuoliset ja kokonaisvaltaiset tilitoimiston ja taloushallinnon palvelut kaikkiin eri tarpeisiin. Palvelemme niin yritystoiminnan vasta aloittaneita yrityksiä, toiminimen alla toimivia yrittäjiä sekä pitkään toiminnassa olleita organisaatioita suurella lämmöllä. Asiakkaanamme voitkin olla aina varma siitä, että kaikki tilitoimiston arkeen kuuluvat tehtävät, mukaan lukien kirjanpito, tilinpäätökset, palkanlaskenta sekä sähköinen taloushallinto, järjestyvät aina samassa toimistossa asioidessa. Lisäksi tarjoamme sinulle kattavaa neuvontaa, jonka avulla saamme yhdessä yrityksesi talouden kuntoon ja kiihtyvään kasvuun.

Ihmisläheistä tilitoimiston arkea Sörnäisissä

Korkealaatuisten taloushallinnon ja kirjanpidon palveluiden lisäksi haluamme panostaa toiminnassamme ihmisläheisyyteen. Samalla haluamme tehdä kirjanpidosta ja muista tilitoimiston palveluista mahdollisimman helposti lähestyttäviä ja ymmärrettäviä. Tiettyjä asioita on myös helpointa käydä kasvotusten lävitse, jonka vuoksi Sörnäisten rantatiellä sijaitsevan toimistomme ovi on sinulle aina avoinna! Käymään voi tulla lähes koska tahansa, sillä olemme paikalla aina arkisin klo 7-17 välillä. Vaihtoehtoisesti voimme myös tulla käymään yrityksenne omalla toimipisteellä, missä päin pääkaupunkiseutua se sitten sijaitseekaan.

Ota yhteyttä, niin jutellaan yrityksesi taloudesta lisää!

Kokonaisvaltaisen palveluvalikoiman sekä pitkän ja monipuolisen kokemuksemme ansiosta pystymme auttamaan yritystänne kaikissa, sekä eritoten niissä kaikkein vaativimmissa kirjanpidollisissa sekä taloushallinnollisissa ongelmissa. Koulutamme henkilökuntaamme myös kaiken aikaa ja pysymme ajantasalla kaikkien asiakkaidemme taloushallintoon liittyvistä lakimuutoksista. Tutustu siis sinäkin palveluihimme ja ota yhteyttä, niin jutellaan yrityksenne taloudesta lisää!

Tutustu palveluihimme

Kirjanpito – Osaavaa ja varmaa kirjanpitoa
Palkanlaskenta – Palkat oikeaan aikaan ja oikean suuruisina
Tilinpäätökset – Tarkkuudella ja huolellisuudella